Стаж: 12 лет 1 месяц 7 дней
Ярослав Найда - Пісня серця Формат: MP3, tracks, 256kbps Год выпуска: 2009 Страна: Украина Жанр: Vocal, Popmusic, Retro Продолжительность: 00:54:57 Треклист: 1. Пісня серця (слова - Я. Найда, музика - Я. Найда, виконавець - Я. Найда) 2. На Волині (слова - М. Гнатюка, музика - Я. Найда, виконавець - Я. Найда) 3. Приснилося мені (слова - Л. Горбачука, музика - Я. Найда, виконавець - Я. Найда) 4. Матусині світанки (слова - М. Гнатюка, музика - Я. Найда, виконавець - Я. Найда) 5. Вічний сон (слова - М. Гнатюка, музика - Я. Найда, виконавець - Я. Найда) 6. Колиска дитинства (слова - М. Гнатюка, музика - Я. Найда, виконавець - В. Судима) 7. Пісня про Ковель (слова - А. Семенюка, музика - М. Гереса, виконавець - Я. Найда) 8. Місячна дорога (слова - Я. Найда, музика - Я. Найда, виконавець - Я. Найда) 9. Там за лісочком (слова - М. Гнатюка, музика - Я. Найда, виконавець - гурт "Дивосвіт") 10. Козаченьки (слова - М. Гнатюка, музика - Я. Найда, виконавець - Я. Найда) 11. Волиняночка (слова - М. Гнатюка, музика - Я. Найда, виконавець - Н. Кулеша) 12. На Волині (слова - М. Гнатюка, музика - Я. Найда, виконавець - гурт "Імпресія") 13. Пелюсткова заметіль (слова - С. Кордунової, музика - Я. Найда, виконавець - Я. Найда) 14. Господарочка (слова - Л. Мілевич, музика - Я. Найда, виконавець - Ю. Маркевич) 15. Голубий капелюшок (слова - Л. Мілевич, музика - Я. Найда, виконавець - Ю. Маркевич)